Hlavní stan  |  České vinyly  |  Recenze  |  Rozhovory  |  Odkazy  |  Kapely

Hledané  |  Nabídka  |  Inzerce  |  Poznámky  |  O nás  |  Kontakt  |  English info


>>>   H l a v n í   s t a n   >>>   P o z v á n k y   >>>   MAGICK MUSICK 2010 - 19.6.2010, Čermná u Sušice - Bouda Oasis

English version is not available now>>>   E n g l i s h   >>>   

>>> JASICCA & RORY ZET & BERRY & KENNEDY | 2010-06-08 >>>

MAGICK MUSICK 2010 - 19.6.2010, Čermná u Sušice - Bouda Oasis

Historicky podruhé pod štítkem Magick Musick proběhne v sobotu 19. června od 15 hodin v Čermné u Sušice alternative / hard core / metal open air festival, nevšední setkání stran civilizace. Kromě úžasný atmosféry, za kterou se na Čermnou jezdí z celého kraje i vzdálenějších lokací, a jíž tvoří spousta zdánlivých drobností, nabízí letošní hudební dramaturgie sedm špičkových kapel (vystoupivších v níže uvedeném pořadí), které neznáte z televizních reklam a jejichž nosiče nenaleznete v regálech supermarketů ani v novinových stáncích. Pro všechny je vinylová deska víc než zákon a parádní hudba prostoupena životním postojem, který je bez kompromisů k bezpráví, pokrytectví, povrchnosti a konzumu, jež se plus minus lehce a snadno denně pokouší o každého z nás. Festival je v západních Čechách jedinečnou jednodenní příležitostí „hromadného“ návratu do přírody a omrknutí principu d.i.y., který není mrtvý, ale i dnes stále funkční.

PLAKÁT

KUSUMAM z Písku letos vydali výtečné, lehce komplikované album "Tartas" a v Čechách nedávno koncertovali kanadští alternativní punkeři NoMeansNo, právě ke kterým nemají vůbec daleko. Ve zdejších končinách zahrají vůbec poprvé a první, čímž potvrdí jednu z tradic festivalu - výtečné kapely od samého začátku.

ARAN EPOCHAL má na svém kontě již 6 vinylových 7" singlů a jeho minimalistické pojetí post punk / folku (ovšemže s basovou kytarou) nabídne spoustu nálad a důvodů k zamyšlení. Možná dojde i na bonus v podobě jeho spoluhráče Bonuse, ale tohle teď opravdu nemůžeme slíbit.

SPORTO je pražská kapela, jejíž název se díky jejímu přelomovému albu "More" skloňuje ve všech pádech, neoficiální headliner akce (která ve skutečnosti o žádných headlinerech není), jakýsi elektropopový bastard hardcoru s českými texty, který uhrane hitem a zmrazí důrazem.

SEE YOU IN HELL z Brna se během spousty let propracovali až k japonské verzi thrash / hardcore / punku a jejich desky jsou plné ostrého protestu, aniž by však zcela ztratily jistý nadhled a odstup. Pokud od minulého ročníku neztrouchnivělo pódiové molo, bude zpěvákovi jistě plně k dispozici.

DEVEROVA CHYBA, jedni z vládců legendární táborské scény, je dobře známa Sušici, stejně jako Čermné. Dvě basy a bicí rozvibrují po pěti letech území Boudy jako nikdy předtím. Kapela momentálně omezila hraní, tedy jedna z mála příležitostí této sezóny.

SKUPINA ŠTĚSTÍ z Plzně je nová kapela Sisiho z Esgmeq a Intra, ostrý country rock plný životních pravd. Považte: „Kamarádi do jednoho pomřeli mi a z ostatních jsou nešťastní otcové,“ zazní refrén songu "Brno", kterej je uvěřitelnej tak jako je tahle skupina ostřílenejch hráčů z Climatizado nezkrotná.

ONANIZER z Aše jsou kapela, která se svým grindcorem sjezdila podstatnou část světa. Bez výjimky není, že se na čtvrt roku sebere a odjede koncertovat na druhou půlku zeměkoule. Na prázdniny je nyní zpět doma připravena zaživa rozemlít festivalové vytrvalce.

ROOTS RIOT SOUND SYSTEM je afterparty, kterou nelze nijak popsat, ale zažít. V Boudě to platí dvojnásobně. Želva nachytal nový desky pro speciální, stejně jako prověřený asfalty pro tradiční set, ve kterém možná opět dojde i na transcendentální spojení s mocnými Esgmeq.

Setkání, muzika, fotbálek, vinyly, občerstvení, volné stanování, kult - hlásá plakát s vyobrazením atmosféry minulého ročníku, a není to reklamní trik. Vstupenka je letos za rovných 200 korun pouze na místě, pro více informací na facebooku či myspace použijte rozcestník www.madmusick.cz.

FOTBÁLEK

KAPELY

KULT

 

Nahoru | Hlavní stan


Srpuls.CZ | Vdmusick © Λ-Ω Magick Disk Musick 

NAVRCHOLU.cz
MS IE [Win] 6.0 & Mozilla Firefox [Win] 1.5.0.4 >> 1024x768 pix.