Hlavní stan  |  České vinyly  |  Recenze  |  Rozhovory  |  Odkazy  |  Kapely

Hledané  |  Nabídka  |  Inzerce  |  Poznámky  |  O nás  |  Kontakt  |  English info


>>>   H l a v n í   s t a n   >>>   A r c h i v   >>>   2006 - 4. čtvrtletí

>>>   Archiv novinek 2006 - 4. čtvrtletí

>>> RORY ZET & BERRY | 2006-12-31 >>>
První extrémně metalová oficiálně vydaná deska po pádu komunistické diktatury patřila kapele ASSESOR. Hodnocení alba "Invaze" přinesl Johan, s jehož dalšími chystanými recenzemi se na těchto stránkách shledáte i v roce 2007.
Jménem všech redaktorů a spolupracovníků Vinyl Disk Musick vám děkujeme za vaši dosavadní přízeň a těšíme se opět na shledanou v roce 2007, kdy rozhodně nehodláme polevit (naopak!).


>>> BERRY | 2006-12-30 >>>
Minulý rok vyšlo u pražského labelu DAMAGE DONE RECORDS debutové LP crustcorové kapely GUIDED CRADLE. Právě nyní je venku druhý press, tentokrát na barevném vinylu (viz. obr. vlevo), s velkým plakátem a samolepkou s logem labelu. Recenzi na toto pozoruhodné album přineseme v novém roce.
Pro poštovní objednávky použijte e-mail info(a)damagedonerecords.com  >>>  (a) = @
Odkaz na webovky GUIDED CRADLE >
Kapely
Odkaz na webovky pražského labelu DAMAGE DONE RECORDS >
Odkazy
Kompletní vinylová diskografie GUIDED CRADLE >
České vinyly


>>> RORY ZET | 2006-12-29 >>>
Aktualizována sekce Nabídka: přibyly vinyly ARAKAIN, LENINGRAD COWBOYS, TITANIC, TÖRR, PLEXIS, MIKI VOLEK a další.


>>> RORY ZET | 2006-12-27 >>>
Náš aktuální TOP TEN nejoblíbenějších vinylů podzimu 2006 hledejte v sekci O nás.
Ve stejném oddílu již brzy přibudou profily všech stávajících členů a spolupracovníků virtuální redakce Vinyl Disk Musick.


>>> BERRY | 2006-12-23 >>>
U drhovického labelu MONSTER NATION právě vyšla vinylová verze posledního alba TÖRR "Törritorium". O vydání budeme brzy podrobně informovat.
Pro poštovní objednávky použijte e-mail milos(a)monsternation.cz  >>>  (a) = @
Pro osobní odběr navštivte pozítří [2006-12-25] tradiční SATAN KLAUS FEST ve Volyni "Na Nové" [od 18:30 (opravdu přesně) vystoupí kapely v tomto pořadí: IN CRUEL, PANYCHIDA, MORTIFILIA, ASMODEUS, STÍNY PLAMENŮ a AVENGER], kde bude k dispozici kompletní nabídka MONSTER NATION.


>>> BERRY | 2006-12-20 >>>
Virtuální redakci Vinyl Disk Musick posílil Johan, jehož prvním příspěvkem je recenze dvacet let starého alba "Plni energie" od skupiny CITRON. Desku, z jejíchž drážek zaburácel vůbec první československý heavy metal, bere důkladně ve všech směrech. Mimo stylové recenze naleznete na těchto stránkách veškeré s nimi související info o kapele Citron: odkaz na webovky v sekci Kapely, obsáhlou vinylovou diskografii v sekci České vinyly, atp. Tuto historickou recenzi berte jako startovní, hodláme se i nadále probírat rozsáhlým archivem starých českých rockových a metalových gramodesek (do konce tohoto roku je v plánu další klasická položka: LP ASSESOR "Invaze").


>>> BERRY | 2006-12-16 >>>
V rámci sekce Odkazy zprovozněna "podsekce" E-ziny, kde naleznete odkazy na české a zahraniční e-ziny a portály, které považujeme za naše mediální partnery. Stránka je na startovní čáře a bude pravidelně doplňována a aktualizována.


>>> BERRY | 2006-12-14 >>>
Neuběhly ani dva týdny od poslední zprávy z tábora DAY AFTER RECORDS a LP LVMEN "Mondo" je na světě. Navíc i jako limitovaná edice na 180 gramovém vinylu, se zlatou reliéfní ražbou obalu! Podle dostupných informací byla v den vydání již asi polovina pressu rozebrána, tak není na místě otálet!
Nejbližší možnost vidět LVMEN naživo připadá na tuto sobotu [16|12] v Písku [Paluba], kde vystoupí spolu s KAŠPAR VON URBACH.
Ale zpět k vydávajícímu labelu a aktuální zajímavé akci:
SLEVA DAY AFTER TITULŮ - PLATÍ POUZE DO 31|12 2006!
>>> [mailorder(a)dayafter.cz]
DAY 48: CHALLENGER - When Friends Turn Against You 12" 100,-
DAY 43: LANDMINE SPRING - Sip Of Wine LP 100,-
DAY 41: NO KNIFE - Riot For Romance LP 100,-
DAY 40: FOUR WALLS FALLING - Culture Shock LP 100,-
DAY 39: MILEMARKER - Satanic Versus LP 100,-
DAY 36: ANYWAY - Golf Club LP 70,-
DAY 35: RAH BRAS - Ruy Blas! LP 70,-
DAY 34: ENGINE DOWN - A Sign Of Breath 7" 30,-
DAY 33: SUNSHINE - Necromance LP 70,-
DAY 31: FOUR HUNDRED YEARS - The New Imperialism 10" 100,-
DAY 30: ONLY IF YOU CALL ME JONATHAN - Red Friend LP 70,-
DAY 28: LANDMINE SPRING - Your World 10" 50,-
DAY 26: REIZIGER - Grab And Nailed 7" 20,-
DAY 25: KEVORKIAN - Who Is Who 7" 20,-
DAY 23: ONLY IF YOU CALL ME JONATHAN - September 7" 20,-
DAY 22: SERPICO - Heroes Of The Bomb Scare 7" 20,-


>>> RORY ZET | 2006-12-13 >>>
Jihočeští pekelníci AVENGER letos slaví 15 let pozemské existence (chcete-li být u toho, pak na 1. svátek vánoční [25|12] šup do Volyně na tradiční SATAN KLAUS FEST).
Během svého bytí vydali bezbožní všechny tři své dlouhohrající desky na vinylech u německého labelu MERCILESS RECORDS. Kompletní diskografie kapely je umístěna v sekci
České vinyly. Přímý link na label naleznete v sekci Odkazy, na nové webovky Avenger (konečně na vlastní doméně) pak v oddělení Kapely.
Definitivně poslední kopie zatím stále aktuální desky "Godless" (viz. obr. výše) lze získat mj. přes sekci
Nabídka.


>>> BERRY | 2006-12-09 >>>
Dalším černým vinylem se právě v tuto chvíli chlubí ostraváci MALIGNANT TUMOUR společně s brity GURKHA. Split LP v plnobarevném a plnolaminátovém obalu vyšlo u INSANE SOCIETY RECORDS v nákladu 666 kusů, přičemž v případě prvních 66 kusů jde o limitovanou verzi (číslovaný plátěný přebal - taška se sítotiskem z obou stran, uvnitř navrch stejně limitované DVD se záznamem ze společného letošního turné obou kapel po britských ostrovech). Malignant Tumour mixují old school metal, rock´n´roll a crust a nabídnou 5 nových tracků + cover Gurkha, zatímco jejich kolegové řezají crusty metal punk a kromě svých pěti nových songů coverují Span a Malignant Tumour. "Obyčejná" verze vinylu je za 222 CZK, limitovaná verze s DVD pak za 333 CZK. Pokud budete objednávat poštou, použijte e-mail objednavky(a)insanesociety.net   >>>   (a) = @
Odkaz na webovky kapel MALIGNANT TUMOUR a GURKHA >
Kapely
Odkaz na webovky labelu INSANE SOCIETY RECORDS >
Odkazy
Kompletní vinylová diskografie MALIGNANT TUMOUR >
České vinyly


>>> RORY ZET | 2006-12-06 >>>
DAY AFTER RECORDS z Aše přicházejí s prosincovými novinkami: kromě toho, že se jejich distribuce rozrostla o tuny nových zajímavých přírůstků především ze zahraničí, pod pořadovým číslem vydání 'DAY 55' spatří za tři týdny světlo světa vinylová verze druhého plnometrážního alba "Mondo" tuzemských LVMEN. Přímý link na label naleznete v sekci Odkazy, na skupinu v oddíle Kapely.


>>> BERRY & RORY ZET | 2006-12-05 >>>
E-zine VINYL DISK MUSICK je konečně online a my se tak (svým způsobem) vracíme "na okraj scény" na den přesně po šesti letech od uzávěrky posledního čísla RINSING STAGE. Na nic nenavazujeme, začínáme od nuly a - jak patrno - zase trochu jinak.


>>> BERRY | 2006-12-01 >>>
Česká jednička alternativního rocku UŽ JSME DOMA se po jisté odmlce vrací k vinylům. Její stále aktuální poslední řadové album "Rybí tuk" vydali v licenci polští NIKT NIC NIE WIE (k dostání u několika českých distributorů, např. INSANE SOCIETY nebo NIGHTMARE RECORDS). Po něm přišlo na řadu historicky "teprve" druhé 7" EP, o které se postaral americký label POLYVINYL RECORDS.
V sekci
Kapely naleznete odkaz na aktuální webovky UŽ JSME DOMA, v oddíle Odkazy najdete veškeré vydavatele UJD na vinylech [ GLOBUS INTERNATIONAL, PANTON, BMG INTERNATIONAL, POLYVINYL RECORDS, NIKT NIC NIE WIE ] a v přihrádce České vinyly kompletní vinylovou diskografii této originální skupiny.


>>> BERRY | 2006-11-24 >>>
Historicky první LP hodnocenou v sekci Recenze, se stala novinka SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY "Relic Dances", kterou vydala firma MONSTER NATION.


>>> BERRY | 2006-10-31 >>>
V sekci Kapely přibyl odkaz na GRIDE, v oddíle Odkazy dohledáte jejich vydavatele na vinylech (je jich více než tři desítky, takže to dalo lehce zabrat...) a v přihrádce České vinyly kompletní vinylovou diskografii Skřípotu.


>>> BERRY | 2006-10-25 >>>
Historicky první double LP hodnocenou v sekci Recenze, se stala oficiální koncertní nahrávka ROOT "Capturing Sweden - Live In Falkenberg", kterou poskytla k recenzi vydavatelská firma MONSTER NATION.
Zároveň s recenzí přibyl v sekci
Kapely odkaz na ROOT, v oddíle Odkazy naleznete její vydavatele na vinylech [ THE AJNA OFFENSIVE, DIREKT, MONITOR, MONSTER NATION, NUCLEAR WAR NOW! PRODUCTIONS, ZERAS ] a v přihrádce České vinyly její kompletní vinylovou diskografii.

nahoru | Hlavní stan


Srpuls.CZ | Vdmusick © Λ-Ω Magick Disk Musick 

NAVRCHOLU.cz
MS IE [Win] 6.0 & Mozilla Firefox [Win] 1.5.0.4 >> 1024x768 pix.