Novinky | Účinkující | Místo | Promo | Partneři | Návštěvní kniha | Report | Minulost

2009-03-03

Festival Multicolor Musicca se tento ani další roky neuskuteční, jeho nepřímým letošním nástupcem je MAGICK MUSICK 2009 open air festival, který proběhne v sobotu 20. června 2009 v Čermné u Sušice a bude obsazen následujícími účinkujícími: Gnu, Insania, Lyssa, Mitote, Mortifilia, Roots Riot Sound System a dalšími. Pro více informací a průběžně doplňované aktuality sledujte myspace profil Magick Disk Musick na adrese myspace.com/madmusickcz.


2008-10-17

První letošní díl publicistického seriálu Sušický rockový puls hodnotí všechny letošní tradiční festivaly konané na Santosu v Sušici. Přečtěte si článek, kde je věnován odstavec i Multicolor Musicca 2008.


2008-07-10

Po mírných průtazích je konečně online Report z letošního ročníku. Před textem jsme tentokrát dali přednost fotografiím, které pořídili a s laskavým svolením poskytli Simona, Ondra a Honza. Díky!


2008-06-24

Jsa lehce zavaleni dotazy typu "Jak vám to dopadlo?" rovnou zveřejňujeme sobotní skóre: Druhý ročník navštívilo 155 platících, přičemž festival byl spočítaný na 200. Sušice a bezprostřední okolí bylo zastoupeno celými 5% příchozích. Nebudeme si ale stěžovat, poučili jsme se a příští ročník pojmeme zase trochu jinak. Brzy tady bude aktivní odkaz do sekce Report , kde kromě našich komentářů k jinak skvělému celodennímu bigbítu naleznete galerii fotek, jež vše věrně zdokumentuje. Stane se tak v dohledné době, zhruba do týdne.


2008-06-03

Pozvánka FC Santos: MULTICOLOR MUSICCA 2008 - přečtěte si článek o účinkujících a dalších podrobnostech k festivalu, který vyjde v nejbližších Sušických novinách a na několika vybraných internetových serverech.


2008-05-10

Plakát je hotov! Přes náhled obrázku si jej můžete zvětšit.
Většina základních informací je na těchto webových stránkách a přichází čas na reklamní kampaň.


2008-05-09

Omlouváme se všem příznivcům skupiny Gnu, ale kapela letos z vážných osobních důvodů nevystoupí. Za to se již nyní můžete těšit na další ročník (2009), na kterém účast automaticky potvrdila.
Rozhodli jsme se zabrousit stylově jinam a přivážíme o generaci starší, ale neskutečně vitální kapelu V.A.R. z Liberce, která už dlouhá léta přísahá na Black Sabbath, byť hard rocková či heavy metalová je jen její podstata. Alkoholický thrash metal pro všechny „sex, drinks and metal“ fans!


2008-04-22

POTVRZENO! DJ STAGE, která bude po celou dobu pod taktovkou Želvína [ ROOTS RIOT SOUND SYSTEM ] a pana Ikebary [ PROFESOR IKEBARA ], poběží současně při kapelách po celou dobu festivalu, a sice pod velkým stanem, kde se po skončení kapel bude pařit až do rána.


2008-04-22

Zprovozněna sekce Partneři. Pokud byste měli možnost festival jakkoliv zviditelnit, ozvěte se nám a můžeme se dohodnout na reciproční propagaci.


2008-04-15

Startovní verze festivalového webu 2008 je právě online.


Nahoru